Nova estrena
Mèdia Sèries 19/03/2023

‘Una y otra vez’, la nova sèrie de renaixements sense fi que arriba a Filmin

La producció, de quatre capítols, s’estrenarà el 21 de març amb actors com Thomasin McKenzie i Sian Clifford

Maria Blanch Llardén
2 min
Picture Shows: Ursula Todd (ISLA JOHNSTON)

BarcelonaNéixer, morir i reviure. Així és la vida de la protagonista d'Una y otra vez (Life after life), la nova sèrie que Filmin estrena aquest dimarts en exclusiva a Espanya. La minisèrie, de quatre capítols d’uns 60 minuts de durada, mostra com Ursula Todd, la tercera filla d’una família de principis del segle XX, s’introdueix en un cercle interminable de renaixements.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’actriu Thomasin McKenzie interpreta el paper d’aquesta noia en una producció que compta també amb Sian Clifford, James McArdle i Sean Delaney. A més, la veu de Lesley Manville acompanya en forma de narració els quatre capítols. Aquest drama britànic, estrenat l’any passat a la BBC, és l’adaptació de la novel·la Life after life, de Kate Atkinson, traslladada a guió de la mà de la dramaturga i guionista Bash Doran, cèlebre per Boardwalk Empire o Masters of Sex. John Crowley, conegut per la producció Brooklyn, n'ha assumit la direcció. 

Tràiler de 'Life after life'

La trama de la sèrie transcorre en una etapa històrica de la Gran Bretanya del segle XX, entre el 1910 i el 1945. Tot comença quan el novembre del 1910 l'Ursula neix morta, estrangulada pel cordó umbilical a l’hora del part. Aquell mateix novembre torna a néixer en una línia temporal alternativa. La sèrie, des d’aleshores, continua amb un sense fi de morts i renaixements de moments concrets i importants de la seva vida. 

Ambientada en el Londres bèl·lic i enmig de les dues guerres mundials, Life after life mostra la fina línia entre la vida i la mort. La fragilitat de l’existència és un dels motors de la sèrie. Per a McKenzie, la idea de la reencarnació és "interessant", ja que obre la possibilitat d'esmenar errors del passat o de reviure els moments més feliços de la vida.

stats