Mèdia 17/06/2021

Sexe, consentiment i diversitat sexual a la quarta temporada d‘'Élite’

L'èxit adolescent de Netflix torna renovant bona part del seu repartiment

Valentina Neira
2 min
Dos dels protagonistes d''Élite'

BarcelonaNoves cares, més morbo i un nou misteri són els tres ingredients que caracteritzen els vuit capítols de la quarta temporada d'Élite, que arriba aquest divendres a Netflix. El final de la tercera entrega ja tenia un aire de canvi amb l’acomiadament d’alguns dels personatges que es graduaven a l’institut, com ara la Carla (Ester Expósito), la Nadia (Mina El Hammani), la Lu (Danna Paola), el Polo (Álvaro Rico) i algunes de les incorporacions més recents com el Valerio, el Malick o el Yeray. A la quarta entrega, però, no totes les cares seran noves, hi ha alumnes que repeteixen: el Guzmán, el Samuel, la Rebeca i l’Ander. A més, l’Omar (Omar Ayuso) finalment es convertirà en estudiant de Las Encinas i la Cayetana (Georgina Amorós) passarà a ser netejadora de l’escola per ajudar la seva mare.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El morbo és un component que no falta a Élite, que aquesta temporada promet intensificar el seu atreviment. Un dels seus creadors, Carlos Montero, assegura que es tracta de la temporada “més descarada; les altres ja ho eren, però aquesta encara més”, afirma el productor. Aquest rerefons serveix per tractar temes com el consentiment i la diversitat sexual, tot carregat del drama habitual de la sèrie.

Élite manté el to de thriller amb una nova investigació policial en la qual acabaran involucrats alguns dels alumnes nouvinguts. Entre els actors que passen a ampliar el repartiment del drama adolescent figuren el cantant Pol Granch, guanyador de la darrera edició de Factor X; Mario Ríos, influencer amb més de 5 milions de seguidors, i les actrius Carla Díaz i Martina Cariddi. Pel que fa a altres incorporacions, l’actor de Aquí no hay quien viva i Velvet Diego Martín, i el model i actor Andrés Velencoso, també formaran part del repartiment com a personatges adults.

stats