Mèdia 21/06/2021

Steven Spielberg i Netflix fan les paus i signen un acord de col·laboració

La productora del director farà almenys dues pel·lícules a l'any amb la plataforma

ARA
1 min
Steven Spielberg

Els temps en què Steven Spielberg volia excloure de la cursa dels Oscars les pel·lícules produïdes per plataformes de streaming sembla que han quedat enrere. Netflix ha anunciat avui que ha arribat a un acord de col·laboració amb Amblin Partners, la productora que lidera el director de La llista de Schindler. Gràcies a l'acord, Amblin produirà almenys dues pel·lícules a l'any per a Netflix durant un període de temps encara no especificat, segons avança la revista Variety. En contrapartida, Netflix donarà suport econòmic als projectes de Spielberg i la seva productora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons Variety, l'acord entre el director i la plataforma no inclou el seu projecte més immediat, una història semiautobiogràfica que protagonitzaran Seth Rogen i Michelle Williams. L'altra pel·lícula que té pendent d'estrena Spielberg, i que no forma part de l'acord amb Netflix, és el remake de West Side Story. "L'Steven és un creador visionari i un líder i, com moltes altres persones, em vaig criar i em vaig formar a través dels seus personatges memorables i les seves històries inspiradores", ha assegurat Ted Sarandos, conseller delegat de Netflix.

L'any 2019 Spielberg va plantejar fer una campanya per canviar les normes dels Oscars i aconseguir que pel·lícules fetes per plataformes com ara Netflix no poguessin ser candidates a endur-se els premis de l'Acadèmia del Cinema. En aquell moment va assegurar que creia que calia diferenciar les cintes fetes per a l'streaming i les projectades en sales. Netflix va respondre a les intencions de Spielberg reinvindicant l'amor pel cinema que, asseguren, té la plataforma.

stats