Mèdia 30/09/2019

'Stranger things' tindrà una quarta temporada

Netflix també ha anunciat que ha signat un acord d'exclusivitat amb els germans Duffer

Ara
1 min
’Stranger things’ marca un rècord per a Netflix

BarcelonaLa sèrie de misteri i fantasia 'Stranger things' tindrà una quarta temporada. Ho ha confirmat la plataforma que l'emet, Netflix, a través dels perfils oficials de la ficció a Twitter. El tuit, que mostra una imatge del logo de la sèrie i un gran quatre, anava acompanyat del text "Ja no som a Hawkins".

La tercera temporada de 'Stranger things' es va estrenar el 4 de juliol i incorporava nous actors com Maya Hawke, filla d'Uma Thurman i Ethan Hawke. Des de la seva estrena l'any 2016, 'Stranger things' ha acumulat una cinquantena de nominacions a diversos premis, entre les quals destaquen les dues que va rebre a l'Emmy de millor drama el 2017 i el 2018.

A banda de confirmar la nova temporada, Netflix també ha anunciat que ha signat un acord d'exclusivitat amb els creadors de la sèrie, els germans bessons Duffer, per desenvolupar noves ficcions. "Els germans Duffer han captivat els espectadors de tot el món amb 'Stranger things' i estem encantats d'allargar la nostra relació amb ells per portar la seva imaginació desbordant a altres projectes de pel·lícules i sèries que els nostres usuaris estimaran", ha assegurat Ted Sarandos, director de continguts de Netflix. "No podem esperar per veure el que els germans Duffer tenen reservat per quan sortim del Món del Revés".

stats