Publicitat
Publicitat

Televisió

Telecinco cancel·la 'Parejología 3x2' i endarrereix 'Homicidios' fins a la mitjanit

L'espai d'esquetxos sobre les relacions de parelles és la segona estrena que cau de la graella de la cadena, després de 'Cheers'

L'arrencada de la temporada de Telecinco no és, en termes generals, gens dolenta, però les estrenes no estan donant el rendiment esperat. Després que fa deu dies la direcció de la cadena decidís suprimir Cheers, que havia experimentat un gran descens d'audiència, ara ha estat Parejología 3x2 la que s'ha acomiadat de la programació. Després de només tres emissions, la sèrie d'esquetxos creada per Jose Luis Moreno no arribava al 8% de share mitjà, i aquesta setmana ja no s'ha emès.

Sí que continua encara a la graella la sèrie Homicidios, tot i que amb perspectives no gaire positives. La ficció protagonitzada per Eduardo Noriega abandona aquesta setmana el prime time dels dimarts, on estava instal·lada, i el seu inici s'endarrereix fins a les 00.00. Tot i que de mitjana la sèrie supera els dos milions d'espectadors, en quatre setmanes ha passat de tenir-ne 2,7 a només 1,6.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT