Mèdia 22/03/2017

La comèdia ‘The Big Bang Theory’ renova per dues temporades més

1 min
La comèdia ‘The Big Bang Theory’ renova per dues temporades més

La cadena CBS va confirmar ahir que The Big Bang Theory tindrà, almenys, dues temporades més. La ficció, produïda per Chuck Lorre, es va estrenar el 2007 i és una de les comèdies de situació amb més audiència de la televisió nord-americana. Amb la renovació, el canal s’assegura que Sheldon Copper, Leonard Hofstadter i la resta dels seus companys científics seguiran en antena fins al 2019.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat l’acord amb el repartiment principal, encara s’ha de confirmar la participació de Mayim Bialik i Melissa Rauch, que donen vida a Amy Farrah Fowler i Bernadette Wolowitz. Les actrius fa temps que lluiten per aconseguir que els seus sous s’igualin als dels seus companys. La diferència de salaris es deu al fet que totes dues van començar a la sèrie com a personatges secundaris, tot i que amb el pas del temps han anat guanyant importància en la trama. Recentment, la resta dels actors van accedir a rebaixar-se el sou i repartir l’excedent entre les dues intèrprets.

La popularitat de la comèdia ha animat els productors a posar en marxa The Young Sheldon, spin-off centrat en la infantesa del físic protagonista de The Big Bang Theory.

stats