Mèdia 10/09/2019

The CW reviu el terror gòtic amb 'Dark Shadows: Reincarnation'

La sèrie continuarà la història de la telenovel·la de culte de Dan Curtis sobre la família Collin

Ara
1 min
'Dark Shadows' segueix a la família Collin i el terrorífic secret que amaga.

BarcelonaEl grup de televisió nord-americà The CW tira endavant la seva estratègia de crear noves sèries a partir de projectes consolidats. A més de 'Riverdale' i el seu 'spin-off' 'Katy Keen', dues sèries basades en Archie Comics, la cadena prepara 'Dark Shadows: Reincarnation', una versió moderna de 'Dark Shadow', el clàssic drama de terror gòtic emès per la cadena ABC entre el 1966 i el 1971.

Amb l'ajuda de Warner Bros, la nova sèrie estarà ambientada en l'actualitat i continuarà la saga original creada per Dan Curtis, que narra la història de la controvertida família Collins i el secret que amaga: durant els últims 400 anys la família ha viscut sota una maledicció que els turmenta amb tota mena de terrors i criatures sobrenaturals.

Mark B. Perry –conegut per 'Revenge' i 'Ghost whisperer'– és un ferm seguidor de la ficció original i l'encarregat d'escriure el pilot de la nova proposta. Serà el productor executiu al costat de Michael Helfant d'Amansia Entertainment i Tracy i Cathy Curtis, les filles del creador Dan Curtis.

No es tracta de la primera vegada que s'han volgut reviure aquestes històries terrorífiques. Després de la sèrie original, que es va tancar amb més de 1.200 episodis, es van intentar fer nombroses 'reboots' i 'revivals' de 'Dark Shadows'. Per exemple, la NBC, The WB –la predecessora de The CW– i Warner Bros en van emetre versions molt curtes entre el 1991 i el 2004, però algunes no van acabar prosperant. Al seu torn, el 2012 Tim Burton va dirigir una comèdia basada en la sèrie de culte que va comptar amb Johnny Depp i Barnabas Collins com a protagonistes.

stats