Mèdia 16/04/2015

Raúl Castro, el papa Francesc i Kim Kardashian, entre els cent personatges més influents del món per 'Time'

La revista fa pública la llista de les personalitats més importants de l'any

Efe
1 min
Kim Kardashian, un dels cent personatges més influents del món per 'Time'

Nova YorkEl papa Francesc i el president cubà, Raúl Castro, comparteixen honors amb personatges de la faràndula, com Kim Kardashian, en la llista de les "cent persones més influents" que ha fet pública aquest dijous la revista 'Time'. A la de líders està inclòs Castro al costat d'altres caps d'estat o de govern com el nord-coreà Kim Jong-un, l'alemanya Angela Merkel i el nord-americà Barack Obama.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Nobel de la pau Desmond Tutu, en retratar al papa, diu que "va empaquetar el seu pastorat d'humilitat i se'l va endur a Roma", i assegura que els seus punts de vista de no jutjar en assumptes molt polèmics per a l'Església Catòlica, com l'orientació sexual i el divorci, han portat l'esperança a milions de catòlics.

Pablo Iglesias ha estat l'encarregat d'escriure el perfil del primer ministre de Grècia, Alexis Tsipras. Iglesias el defineix com "una estrella creixent" que es va convertir "en l'esperança d'un poble que enfronta el desastrós efecte de polítiques d'austeritat que han estat imposades al seu país".

stats