Mèdia 02/06/2015

'24' tindrà un 'spin off' però sense Jack Bauer

Després de la bona rebuda que va tenir l'any passat la seqüela de la sèrie, la Fox en prepara una altra derivada amb un nou protagonista

Ara
1 min
La Fox prepara un 'spin off' de '24', però Jack Bauer no hi serà / FOX

BarcelonaLa sèrie '24' torna, però el seu carismàtic protagonista no. Segons avança el portal TV Line, la cadena nord-americana Fox ha començat a treballar en el desenvolupament d'un 'spin off' de la ficció, que tindrà com a protagonista un nou personatge masculí d'entre 20 i 30 anys i dedicat a perseguir terroristes. Al seu costat, es preveu que hi hagi una agent més madura i amb més experiència. Amb tot, no es descarta que Jack Bauer, l'ànima de la sèrie original, encarnat per Kiefer Sutherland, hi pugui tenir presència puntual "en forma d'estrella convidada", diu TV Line.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest nou projecte neix arran de la bona rebuda que va tenir, ara fa un any, '24: Live another day', una seqüela que es va emetre quatre anys després del comiat de la sèrie i que, a diferència de la resta de temporades, no constava de 24 capítols, sinó de 12. Sense arribar a les xifres de les etapes anteriors, aquesta reaparició va aconseguir una audiència notable, i per això tant la cadena com el productor executiu, Howard Gordon, han decidit seguir explotant la franquícia.

La nova sèrie, que serà escrita per dos guionistes que ja hi han treballat anteriorment, Manny Coto i Evan Katz, es planteja d'entrada com una producció limitada en el temps, tot i que, segons TV Line, "podria convertir-se fàcilment en una propietat a llarg termini per a la Fox". Segons Gordon, l''spin off' mantindrà "el concepte de temps real" que caracteritza '24' i narrarà una història en la línia de la ficció original.

stats