‘El xef’ torna a Cuatro amb una segona temporada rodada a Londres

El programa es fixarà en l'obertura del restaurant de Dabiz Muñoz a la capital britànica

Cuatro estrena avui a les 21.30 la segona temporada d’ El xef, el docushow que segueix el dia a dia del cuiner madrileny Dabiz Muñoz, un dels principals representants de la gastronomia espanyola d’avantguarda i reconegut amb tres estrelles Michelin. Aquesta segona etapa se centrarà en el nou projecte del xef: l’obertura d’un restaurant a Londres, el primer local que posarà en marxa fora d’Espanya.

Al llarg de set mesos, la càmera del programa ha seguit el procés de disseny i adequació de l’establiment, la creació de l’equip que hi treballarà, el desenvolupament de la carta del nou restaurant i els constants viatges de Muñoz entre Londres i Madrid per poder fer-se càrrec també dels locals que té a la capital espanyola. “ Tot el que passa és temerari i kamikaze en els seus plantejaments, i al final, a base de tossuderia, sacrifici i esforç, aconseguim tirar endavant qualsevol cosa que ens proposem, fins i tot les més impensables”, explica Muñoz.

La nova temporada constarà de cinc entregues que aspiren a repetir el bon resultat que el programa va obtenir l’any passat: 1.940.000 espectadors i un 9,4% de share a Espanya.