Mitjans públics
Mèdia 04/07/2013

Una vaga dels treballadors de TV3 impedirà emetre la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell

La cadena "lamenta" faltar a una cita de "llarga tradició" i considera que aquest fet "perjudica" el municipi i l'audiència

Ara
1 min

BarcelonaEls treballadors de Televisió de Catalunya han convocat una vaga per a aquest dissabte entre les 22.00 i les 23.00, de manera que coincidirà amb la tradicional transmissió de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell que el canal públic havia d'emetre a partir de les 22.30. En un comunicat, la direcció de la cadena confirma que aquesta aturada impedirà oferir aquest esdeveniment i assegura que ja ho ha comunicat a l'alcaldia del municipi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TVC "expressa el seu respecte més absolut al dret de vaga", però alhora "lamenta no poder oferir" una cantada que arriba ja a la 47a edició. En la seva opinió, el fet de faltar a aquesta cita "perjudica no només el municipi i la Costa Brava, sinó també l'audiència que segueix fidelment aquest esdeveniment i tots el ciutadans a qui la televisió pública té la missió de servir".

La plantilla de TV3 va iniciar la setmana passada una sèrie d'aturades parcials en protesta contra l'ERO presentat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que preveu acomiadar 249 treballadors de la televisió pública. Des de dijous passat han estat fent, cada dia, una aturada de 10 minuts a les 14.30 que ha obligat a endarrerir l'inici del 'Telenotícies Migdia', i la seva intenció és mantenir les protestes –en aquest o altres horaris– mentre duri la negociació de l'ERO, és a dir, fins a finals de juliol.

stats