Mitjans públics
Mèdia 08/11/2012

La vaga dels treballadors de TV3 obliga a anul·lar el programa especial d'inici de la campanya electoral

Els sindicats amb representació a TV3 han decidit iniciar la vaga parcial a les 23.30 hores d'aquest dijous i finalitzar-la a la una de la matinada

Efe
1 min

BarcelonaL'aturada parcial que ha convocat el comitè d'empresa de Televisió de Catalunya (TVC) ha obligat la televisió pública catalana a anul·lar el programa especial d'inici de campanya i substituir-lo per l'emissió d'un '30 minuts' i un 'Sense ficció', segons ha informat aquest dijous la direcció de TVC.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els sindicats amb representació a TV3 han decidit iniciar la vaga parcial a les 23:30 hores d'avui i finalitzar-la a la una de la matinada, de manera que l'aturada afectarà l'inici de la campanya electoral catalana, que comença a mitjanit. Segons destaca el comitè d'empresa en un comunicat, s'ha fet d'aquesta manera per tal que "afecti els partits polítics més que la ciutadania".

L'objectiu dels sindicats és cridar l'atenció dels partits polítics catalans sobre "la importància de la televisió pública i nacional de Catalunya com a estructura de país i, per tant, de la necessitat de comptar amb els recursos humans i tècnics suficients i d'apostar per la producció interna com gestió eficient dels recursos públics", segons CCOO.

El departament d'Empresa i Ocupació no ha decretat serveis mínims perquè no considera que la vaga vulneri el dret dels ciutadans a accedir a la informació, segons el comitè d'empresa.

stats