Televisió
Mèdia 14/07/2013

Troben mort en un hotel l'actor de 'Glee' Cory Monteith

La policia no ha trobat signes de violència

Ara
1 min
Cory Monteith

BarcelonaDilluns es farà l'autòpsia de l'actor Cory Monteith, mort dissabte als 31 anys. El cos de l'intèrpret va ser trobat en una habitació d'hotel del Canadà que havia contractat des del 6 de juliol. Tot i que les causes de la mort no s'han determinat encara, la policia diu que no hi ha signes de violència. El cadàver va ser descobert per personal de l'establiment, ja que s'havia superat de llarg l'hora de fer 'check out' i el client no s'havia personat al taulell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les càmeres de seguretat mostren que l'actor va convidar diverses persones a la seva habitació la nit de divendres, però l'endemà a primera hora se'l va veure tornar a l'habitació sol.

Dot-Marie Jones, que fa d'entrenadora a la sèrie, tuitejava: "No tinc paraules! M'ha trencat el cor. Cory no només era un tros d'amic, era un home extraordinari que conservaré al costat del cor per sempre".

Monteith interpretava un 'quarterback' de futbol americà a l'institut on passa l'acció el qual obliguen a ingressar al club de cant. Després de graduar-se, torna per ajudar a dirigir un musical a l'escola. L'intèrpret sortia amb una companya de repartiment: Lea Michele.

stats