Tecnologia

Ana Rosa Quintana 'rejoveneix' 30 anys per promocionar el seu nou programa, 'TardeAR'

Telecinco fa servir un 'deepfake' de la presentadora per anunciar el nou espai, que s'estrena el dilluns 18 de setembre

2 min
El 'deepfake' d'Ana Rosa Quintana

BarcelonaTelecinco ja està immersa en la reformulació de la seva graella, que ha començat aquesta setmana amb l'estrena de Cuentos chinos, que de moment li està donant poques alegries pel que fa a audiència. El plat estrella de la nova programació arribarà el 18 de setembre a les 17.00 h, quan estrenarà la seva gran aposta de la temporada: TardeAR, el programa de tardes d'Ana Rosa Quintana. Per promocionar el nou espai la cadena ha rejovenit 30 anys a la presentadora, que recupera l'aspecte que tenia quan va començar a treballar a la televisió.

"Hola, soc l'Ana Rosa i porto 35 anys explicant històries a la televisió", diu la versió rejovenida de la periodista. L'Ana Rosa Quintana del vídeo de promoció és un deepfake, una imatge fixa o en moviment generada per ordinador amb intel·ligència artificial que sembla real però no ho és. En la imatge de la promoció, Quintana té el mateix aspecte que tenia quan presentava Veredicto, el programa amb el qual va debutar a Telecinco.

En la promoció, la fake Quintana continua: "La televisió és la vida de tots. La televisió és l'home arribant a la Lluna. És la Ruperta. És l'«Iniesta de mi vida». Això és història. Però la tele també és el que queda per fer: la tele serà ficar-se dins d'un volcà en erupció, la tele serà viatjar en el temps fins a la final del Mundial femení, saber si en el judici Trump dirà la veritat. La tele serà TardeAR".

El deepfake serà una tècnica molt present en el nou programa de Quintana. Segons va detallar en la presentació que va tenir lloc al FesTVal de Vitòria, la intenció és utilitzar els deepfakes en una secció d'humor en la qual se suplantarà una persona famosa. Les últimes innovacions tecnològiques es posaran al servei de la informació i el programa comptarà amb un plató de realitat augmentada que, entre altres coses, permetrà als espectadors endinsar-se en els fenòmens meteorològics del moment.

stats