Televisió

Carlos Latre fitxa per Mediaset per lluitar contra Pablo Motos

L'humorista farà un nou programa a partir del setembre

1 min
Carlos Latre presentarà un concurs a Disney Channel

BarcelonaMediaset no tira la tovallola en la seva lluita contra Pablo Motos. El grup de comunicació ha anunciat el fitxatge de Carlos Latre perquè presenti un programa a la franja d'acces prime time de Telecinco que competeixi amb El Hormiguero. L'espai, que estarà produït per la productora de l'imitador, també s'enfrontarà al programa de David Broncano, l'aposta de La 1 per intentar fer ombra a Pablo Motos. La nova aposta de Telecinco s'estrenarà al setembre.

La darrera vegada que Telecinco va intentar plantar cara a Motos va ser amb Cuentos chinos, el programa que van encarregar a Jorge Javier Vázquez un cop acabat Sálvame. L'aventura no va sortir bé i el magazín va ser cancel·lat dues setmanes després de la seva estrena. Un cop coneguda la notícia del fitxatge de Latre, Jorge Javier Vázquez, a qui sovint s'ha assenyalat com un comunicador proper al PSOE, ironitzava sobre la nova incorporació a la cadena de la qual encara forma part. "Després de cinc dies de reflexió, Pedro Sánchez comença a prendre decisions transcendentals. A tot això: benvingut, Carlos Latre", ha dit en un tuit.

El nou projecte a Telecinco implica que Latre haurà de trencar la seva relació amb Antena 3, on forma part del jurat de Tu cara me suena. No és la primera vegada que el xòuman i imitador està vinculat a Mediaset: de fet, Latre es va fer popular gràcies al late show de Telecinco Crónicas marcianas, al qual es va incorporar el 2002 i on va estar-se fins al 2005, quan el programa va abaixar la persiana.

stats