«'Cubinito, dime por qué'»: els moments més surrealistes de Marta Torné a 'Eufòria'

En la tercera edició, la presentadora ha deixat veure la seva faceta més juganera

5 min
Marta Torné, en un moment d''Eufòria'

BarcelonaMés enllà del guanyador, la tercera temporada d'Eufòria serà recordada pels moments humorístics generats per Marta Torné, presentadora del talent, que en aquesta edició s'ha deixat anar més que mai. Aquesta circumstància també ha estat aprofitada per la direcció del programa, que ha dirigit les seves intervencions a buscar el seu cantó més divertit. "Era un objectiu que ens havíem marcat [explotar més l'humor], perquè cada temporada intentem que hi hagi novetats. Seguint aquesta línia, ha sorgit aquesta part més còmica perquè la Marta s'ha deixat anar molt. Està jugant moltíssim", explica el director del programa, Sergi Arévalo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Els meus inicis a la tele, fent el Vitamina N amb el Jordi González, ja eren una mica això. Soc molt gamberra. Ha sigut tot molt improvisat, no és que hàgim dit «Aix, aquest any farem conyes», no", diu Marta Torné. Un dels fils conductors de les bromes d'aquesta edició ha estat l'enfrontament entre la presentadora i Jordi Cubino, que van acabar segellant la pau cantant junts Amor etern (Endless love), un dels moments àlgids de la segona semifinal. Però més enllà d'aquesta actuació, Torné ha protagonitzat molts episodis sorprenents de la temporada.

Cesk Freixas o Cesc Fàbregas?

El lapsus futbolístic de Torné

Ja se sap que el directe és perillós, i en el cas de Torné ha donat lloc a diversos lapsus, un dels més sonats de tipus futbolístic. La presentadora donava pas a l'actuació del concursant Rangel, que interpretava la cançó La petita rambla del Poble-sec, de Cesk Freixas. A l'hora de la veritat, però, va trabucar les paraules i va dir: "Però primer escoltem el Rangel, amb aquesta cançó, La petita rambla del Poble-sec, del Cesc Fàbregas…" A favor seu, val a dir que es va adonar de seguida que havia mencionat l'exfutbolista en comptes del músic i ho va corregir, tot i que llavors la càmera ja no l'enfocava. Lluny d'enfadar-se, Freixas va seguir la broma a les xarxes, responent amb un gif amb un senyor llançant bitllets acompanyat del text "Soc Cesc Fàbregas", fent referència a les diferències econòmiques entre ell i l'exjugador del Barça.

«'Cubinito, dime por qué'»

El 'jingle' recurrent de l'edició

Un dels leitmotivs de la temporada ha estat l'estira-i-arronsa entre la presentadora i Jordi Cubino, director musical del programa. Per fer-li la punyeta, tot i que sospitem que ell n'estava encantat, Torné s'ha inventat un jingle dedicat al seu suposat enemic. Durant aquesta temporada, ha estat habitual que la presentadora arrenqués a cantar i ballar "Cubinito, dime por qué", cantat a cor que vols amb la melodia de la tornada de Chiquitita d'ABBA. En una altra ocasió, també li ha etzibat un "Cubinito, dime tu…", en aquest cas a partir de l'Abuelito, dime tú, de la sèrie d'animació Heidi.

Marta Toné cantant 'Cubinito, dime por qué?'

"Un petó a Tomàs Molina!"

Al·lèrgia, sequera i anestèsia total

L'espontaneïtat de l'actriu i presentadora fa que sovint divagui en les seves intervencions al programa. Una de les seves divagacions més memorables va acabar amb ella exclamant: "Un petó a Tomàs Molina!" Com va arribar fins aquí? Establint comparacions entre els seus problemes d'al·lèrgies i l'actuació de la Misty, que interpretava un tema del grup Al·lèrgiques al Pol·len. De fet, la introducció ja va començar de tort perquè inicialment la presentadora va dir que la cançó de la Misty la "representava", però llavors es va adonar que el títol és Anestèsia total i no pas Al·lèrgiques al pol·len, que, en realitat, és el nom de la banda. D'aquí salta a l'augment de les al·lèrgies, la sequera i, després de les dues caramboles, al record inesperat per a Molina.

Marta Torné i el seu moment "Tomàs Molina, un petó"

La germana Torné

La presentadora es fa monja

Segurament sense esperar-s'ho, la Misty també va ser coprotagonista d'un altre dels moments surrealistes de la conductora del programa. A la primera semifinal, la concursant va cantar La revolución sexual, de La Casa Azul, vestida amb un outfit de monja sexi, amb una espectacular còfia blanca inclosa. A la presentadora li va agradar tant aquest element que se'l va posar quan la Misty va acabar l'actuació. Vestida de monja de festa –còfia i vestit de nit daurat–, va dir: "La germana Torné us demana silenci, si us plau. En el nom del Pare, del Fill i l'Esperit Sant".

@som3cat A partir d’ara, la germana Marta Torné! ✝️ @EUFÒRIA 3cat #Eufòria3Cat #MartaTorné #humor #talent #show #estiktokat #tiktokencatalà ♬ sonido original - 3Cat

La Torné més llatina

Demostra el seu sentit del ritme

La idea d'Eufòria és que siguin els concursants els que demostrin la seva expressivitat sobre l'escenari. Però a Torné se li va notar que els ritmes llatins se l'emporten i no va poder evitar demostrar el seu joc de malucs davant d'una Valeria que havia d'escometre la seva versió del tema Sobe son, de Melody. La presentadora va reaparèixer sobre l'escenari després de l'actuació de nou marcant-se uns passos sinuosos, amb la mà agafant-se la faldilla, que van arrencar uns víctors del públic totalment justificats, si bé van eclipsar els aplaudiments destinats a la més aflamencada de les concursants.

@euforia3cat Resistir-se a ballar aquest temacle de @Melody no és una opció. La @Marta Torné ens representa tots! 🫣💃🏻 #Eufòria3Cat #som3cat #català #tiktok #catalunya #estiktokat ♬ sonido original - EUFÒRIA 3cat

Intercanvi de flist-flasts

L'enfrontament entre Cubino i Torné

En la picabaralla humorística de Cubino i Torné, el productor musical va semblar que tot d'una volia enterrar la destral de guerra, ja que, al capdavall, compartien, segons va admetre, moltes coses. Concretament, "llacunes mentals transitòries". El contrast entre el to de concòrdia i la plantofada verbal va fer esclatar Miki Núñez en llàgrimes de riure. Però Torné tenia la rèplica perfecta: "També és veritat que jo tinc 30 pàgines de guió i tu surts un minut al programa!" El clatellot es va sentir a tot Sant Joan Despí. Però la venjança cubinesca va ser tremenda: en un programa posterior va aparèixer amb el gos de Torné a la falda, acaronant-lo tal com faria un dolent de pel·lícula de James Bond. Ella va recórrer als seus dots d'actriu per jugar el paper de la víctima angoixada pel futur de la bestioleta.

La croada contra els pantalons de tub

Torné, presentadora i assessora de moda

A Jordi Cubino li agrada presentar-se amb un aspecte juvenil. Però les seves eleccions no han passat el filtre de Torné. De fet, la guerra entre tots dos va començar a créixer arran d'un comentari sobre el fet que el responsable del VAR musical dugués uns pantalons de tub, que, segons va assegurar la presentadora, van deixar d'estar de moda fa més de vint anys. La referència als pantalons va arrossegar-se uns quants programes i quan Torné va acceptar de fer el duet musical de reconciliació només va posar una condició: que Cubino fes el favor de no posar-se uns pantalons arrapats.

@euforia3cat Indirectes molt directes🤭 Aconseguirà la @Marta Torné que a la gala 8 d' #Eufòria3Cat en #JordiCubino vesteixi "oversized"? #Eufòria3cat #som3cat #tiktokat #català #catalunya #MartaTorne ♬ sonido original - EUFÒRIA 3cat

Patrocinis complicadots

Quan les llacunes mentals fan acte de presència

Potser va ser una "llacuna mental transitòria" de les que l'acusava de tenir Cubino, potser els missatges a través de l'orellera li van jugar una mala passada, però una de les introduccions a la secció que patrocina l'asseguradora Occident va ser quasi incomprensible. Per sort, i amb la naturalitat que la caracteritza, va acabar dient el nom de l'empresa en qüestió en un to que era alhora seriós i foteta d'ella mateixa.

Marta Torné moment Segur Occident
stats