Comiat

Toni Soler s'acomiada de l''Està passant': "Ja us trobo a faltar una miqueta"

El comunicador ha dit adeu a l'audiència del programa d'humor de TV3

3 min
Toni Soler a la seu de Minoria Absoluta

Aquest dijous ha estat l'últim dia de Toni Soler al capdavant de l'Està passant de TV3. El presentador s'ha acomiadat dels seguidors del programa assegurant que, tot i que el cap li diu que és el moment de parar, el cor fa que ja enyori una miqueta l'equip i els espectadors. "Us deixo en molt bones mans. Soc una persona amb molta sort pels companys de feina que tinc i la família que tinc", ha explicat Soler, que ha confessat emocionat que els seus familiars avui eren al plató. "Que l'humor ens governi sempre", ha desitjat el presentador al dir adeu als espectadors.

En el seu comiat Soler ha estat acompanyat de Jair Domínguez i Òscar Andreu, que no han parat de fer bromes sobre l'adeu del presentador. L'Està passant ha fet un homenatge al seu presentador recordant algunes de les xifres més destacades del seu pas pel programa: gairebé 7 temporades, 1.269 emissions i dues denúncies, la que va interposar el sindicat de mossos pel gag que comparava els policies amb gossos i la querella per l'esquetx sobre la Mare Déu del Rocío. El presentador ha agraït tant a Domínguez com a Andreu haver-lo fet riure tant durant els anys que han treballat plegats.

Durant el programa, Soler s'ha emocionat un parell de vegades. Una d'elles quan durant l'habitual connexió amb Toni Cruanyes aquest li ha agraït tots els anys de rialles. El presentador ha reconegut que estava "tou" pel comiat.

Aprofitant que l'any està a punt d'acabar, Soler ha desitjat que el 2024 porti amor i empatia a Catalunya i que els exiliats puguin tornar a casa.

Un adeu anunciat

Dissabte passat Toni Soler va visitar el plató de Col·lapse i va anunciar que el d'aquest dijous seria l'últim Està passant que presentaria. "Ho he gaudit molt. M'ho he passat bomba perquè treballo amb companys que em fan riure molt. Em pixo de riure amb tots els companys de l'Està passant, però és feina i ja era el moment de deixar-ho", confessava. "Tenia ganes de sortir de l'aparador perquè els espectadors em veuen per la tele des de l'any 1996. I tant l'audiència de TV3 com jo ens mereixem que corri una mica l'aire", va comentar amb to de broma.

Soler ja va avançar al setembre que la seva intenció era cada cop estar menys present en el programa perquè tenia altres projectes professionals que requerien la seva atenció. En una entrevista a El món a RAC1 va detallar que faria un pas al costat i que a partir de llavors seria habitual que l'Està passant el presentessin de manera rotativa altres membres de l'equip de l'espai. Així doncs, els últims mesos el programa l'han presentat, entre d'altres, Natza Farré, Òscar Andreu, Jair Domínguez o Queco Novell, que es va incorporar al programa a principis de novembre. Un cop l'espectador s'ha acostumat als presentadors rotatius, Soler desapareix definitivament del programa.

L'Està passant es va començar a emetre el 2017 i en aquell moment els presentadors eren Toni Soler, Jair Domínguez i Òscar Andreu. Aquest últim va deixar el programa el 2018 per presentar La nit dels Òscars, late show que va presentar durant només una temporada al costat de la seva parella professional habitual, Òscar Dalmau. Durant un temps d'absència, i un cop tancada La nit dels Òscars, Andreu va tornar a l'Està passant.

"Porto sis anys amb l’Està passant i necessito que l’esquema canviï una mica", va explicar Soler a El món a RAC1. Entre els projectes que ara mateix té entre mans el comunicador destaca la pel·lícula Parenostre, sobre la caiguda de Jordi Pujol. Toni Soler s'ha encarregat del guió, mentre que Manuel Huerga n'és el director. Està previst que la cinta s'estreni el 2024.

stats