Audiències
Mèdia 01/04/2015

TV3 salva el lideratge al març, però només dues dècimes per sobre de Telecinco

La cadena ha acabat el mes amb un 12,3%, quatre dècimes menys que al febrer

à.g.
1 min
Els penals de l'Atlètic-Bayer van ser el més vist d'aquest dimarts / REUTERS

BarcelonaTV3 respira alleujada. El febrer va veure el seu domini en audiències amenaçat –va empatar a 12,7% amb Telecinco– però aquest març ha aconseguit el lideratge en solitari. El marge, però, és estret: només les dues dècimes que van des del 12,3% de la pública fins al 12,1% de la privada. El resultat de TV3 suposa, a més, cedir quatre dècimes respecte el mes de febrer, i dues dècimes si es compara amb el març de l'any anterior. La tercera en discòrdia ha estat Antena 3, que tanca el mes amb un 11,4%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ja a molta més distància, La1 s'ha hagut de conformar amb un 7,5% (baixa una dècima des del febrer) i no resol la seva crisi d'audiència, que la fa barallar-se amb els segons canals com Cuatro i La Sexta, que han acabat el març amb un 17,3% i un 6,8%, respectivament. La llista de les generalistes es tanca amb 8TV, que signa un març dolent: el seu 3,4% implica perdre tres dècimes respecte els resultats obtinguts un mes enrere. De les audiències catalanes destaquen els resultats del 324, que ha assolit un 1,5%.

A Espanya, Telecinco lidera per setè mes consecutiu, amb un 15,3%. Segona és Antena 3, que amb un 13,4% millora dues dècimes respecte el febrer. La 1 tampoc no aixeca el cap a Espanya i, amb un 10,0%, trepitja ja la barrera psicològica de les audiències d'un sol dígit. A diferència del que passa a Catalunya, La Sexta s'ha imposat sobre Cuatro: 7,7% contra un 7,5%.

stats