Mèdia 20/07/2017

TV3 reemetrà 'Las cloacas de Interior' dissabte al vespre

El documental va ser un èxit d'audiència aquest dimarts, però molts usuaris han tingut problemes per veure'l per 3alacarta

Ara
2 min

BarcelonaEls espectadors catalans que dimarts a la nit no van veure 'Las cloacas de Interior' i que després no l'han pogut recuperar a través del servei 3alacarta a causa dels problemes amb la geolocalització tindran una nova oportunitat de veure el documental aquest dissabte. TV3 tornarà a oferir el treball dirigit per Jaume Roures a partir de les 19.30 h, just abans del 'Telenotícies vespre'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Las cloacas de Interior', que treu a la llum les pràctiques ocultes que el ministeri de l'Interior i la policia han dut a terme per perjudicar els seus adversaris polítics, va ser un èxit d'audiència dimarts, quan TV3 el va emetre dins del 'Sense ficció': va tenir 766.000 espectadors i un 30,1% de quota de pantalla, va liderar el dia, va batre el rècord històric del programa i es va situar al tercer lloc del rànquing de programes no esportius més vistos de la temporada.

Tot i així, per a molts espectadors ha sigut impossible recuperar posteriorment el programa i veure'l per internet a través de la web de TV3. Tal com explicava aquest dimarts l'ARA, la televisió pública només té drets per oferir el documental per internet en territori català, i segons la mateixa cadena això pot generar problemes a alguns usuaris encara que es trobin a Catalunya, ja que en algunes ocasions el servidor no identifica correctament la localització del dispositiu i l'ubica a Madrid, de manera que se li denega l'accés.

De totes maneres, la productora del documental, Mediapro, ja l'ha penjat al seu canal de YouTube, i també es pot trobar a Tviso. A banda de TV3, també han emès 'Las cloacas de Interior' la cadena pública balear IB3 –el mateix dimarts– i la basca ETB 2 –dimecres–. Cap televisió d'àmbit estatal, però, no n'ha comprat els drets, encara.

stats