Mèdia 30/09/2017

TV3, La Sexta i 8TV, les úniques televisions que faran un seguiment especial de l'1-O

La nit de referèndum, TVE té previst emetre la pel·lícula 'Àngels i dimonis'

Ara
1 min
TV3, La Sexta i 8TV, les úniques televisions que faran seguiment especial de l'1-O

BarcelonaNomés tres televisions tenen previst fer programació especial amb motiu de l'1-O: TV3, 8TV i La Sexta. La resta de cadenes emetran la seva graella habitual dels diumenges. En el cas de TVE, segons la programació que es pot consultar a la seva pàgina web, està previst emetre la pel·lícula 'Àngels i dimonis', adaptació de la novel·la de Dan Brown.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les televisions privades, Telecinco ha programat 'GH Revolution: El debate' i Cuatro 'Volando voy' i 'Cuarto Milenio'. Antena 3, en canvi, opta pel cinema espanyol amb el film 'Tenemos que hablar'.

Programes especials

L'especial informatiu de TV3 començarà a les 08.00, abans de l'obertura dels col·legis electorals, i s'allargarà fins la 01.00. L'especial serà interromput pel 'Telenotícies migdia', presentat per Ramon Pellicer i Cristina Riba, que tindrà una durada especial i s'acabarà a les 16.00. A les 19.00 començarà el tradicional programa electoral.

Antonio García Ferreras estarà al capdavant del programa especial d''Al rojo vivo', que també començarà a les 08.00. A les 14.00 serà el moment de l'informatiu i, un cop acabat, es reprendrà l'especial, amb Cristina Pardo. El programa s'allargarà fins la 01.30.

8TV té previstes dues edicions especials de '8 al dia', amb Laura Rosel i Jordi Armenteras. La primera començarà a les 14.00 i la segona a les 19.30.

stats