Mèdia 28/02/2018

TVE renova 'Operación Triunfo'

L'exitós concurs de talents tindrà una nova edició, que s'emetrà aquest any

Ara
2 min
'Operación triunfo' corona Amaia com la guanyadora de l'edició 2017 en una gala accidentada

Barcelona'Operación Triunfo' tindrà una nova edició a Televisió Espanyola. En vista de l'èxit del retorn del format, el consell d'administració de RTVE ha aprovat aquest dimecres la renovació del programa per a una nova temporada, que previsiblement s'emetrà al llarg d'aquest any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat el diari 'El Mundo', la intenció inicial dels responsables de la corporació estatal era signar la continuïtat del concurs de talents en la seva reunió del mes de març, però finalment s'ha optat per avançar la decisió unes setmanes davant "el creixent interès de la competència privada" per quedar-se el format. En aquest sentit, cal recordar que fa dos anys Mediaset va prendre a TVE el format d'entrevistes 'En la tuya o en la mía', que presentava Bertín Osborne i que es va convertir, en aterrar a Telecinco, en 'Mi casa es la tuya'.

L'edició del 2017 d''Operación Triunfo', que es va acabar fa només 23 dies, va ser un gran èxit d'audiència per a La 1. El programa va tenir, de mitjana, 2.531.000 espectadors al conjunt d'Espanya, amb una quota de pantalla del 19,5%. A Catalunya, el 'talent show' va reunir cada dilluns 326.000 persones i va assolir un 'share' del 17,5%.

A banda d''OT', el consell d'administració ha decidit atorgar noves temporades a 'MasterChef Celebrity' i a 'MasterChef Junior'. A més, produirà 'Bailando con las estrellas', una adaptació de l'exitós format britànic 'Strictly come dancing', un concurs de talents de ball amb famosos que produirà Gestmusic Endemol, la mateixa productora que s'encarrega d''Operación Triunfo'.

També tindrà una nova temporada el concurs de mags 'Pura magia', que es va emetre sense pena ni glòria durant l'estiu i que produeix Javier Cárdenas. El presentador, a més, continuarà al capdavant del polèmic 'Hora punta' fins al juny, segons s'ha decidit aquest dimecres, però diversos mitjans apunten que el consell d'administració no té intenció de donar continuïtat al seu programa després de l'estiu.

stats