Mèdia 26/02/2018

TVE roda un telefilm històric amb Leonor Watling de protagonista

'Asesinato en la universidad' transcorrerà a la Universitat de Salamanca entre el segle XVI i l'actualitat

Ara
1 min
TVE roda un telefilm històric amb Leonor Watling de protagonista

BarcelonaLeonor Watling protagonitzarà Asesinato en la universidad, un telefilm produït per Televisió Espanyola i La Cometa TV que s’ambientarà a la Universitat de Salamanca i amb el qual la televisió pública es vol sumar a la commemoració del vuitè centenari d’aquesta institució educativa, que se celebra aquest any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cinta, que es va començar a rodar la setmana passada, és un thriller que transcorre entre el segle XVI i l’actualitat. Watling es posarà en la pell d’una historiadora que investiga la mort, 500 anys enrere i en estranyes circumstàncies, d’un frare que havia sigut mestre d’un grup d’estudiants àvids de coneixements, entre els quals hi havia Fray Luis de León, un personatge històric que apareixerà al telefilm interpretat per Patrick Criado. A través de la investigació d’aquest episodi, la historiadora s’endinsarà en una època en què la universitat era escenari d’intensos debats entre diferents ordes religiosos enfrontats.

Iñaki Peñafiel dirigeix la pel·lícula, que es rodarà entre Salamanca i Madrid i que compta amb la participació d’actors com Daniel Grao, Macarena Sanz i Alfonso Bassave.

stats