Mèdia 25/05/2016

Unidad Editorial cessa David Jiménez com a director d''El Mundo'

El periodista ha confirmat a Onda Cero la informació que avança 'El Confidencial'

Europa Press / Ara
1 min
01. David Jiménez, nou director. 02. Casimiro García-Abadillo, director sortint.

BarcelonaEl periodista David Jiménez ha confirmat aquest dimecres a Onda Cero que ja no és director d''El Mundo', càrrec al qual va arribar fa justament un any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Accepteu exdirectors?", ha preguntat Jiménez durant la tertúlia 'Más de uno' d'Onda Cero. El director del programa, Carlos Alsina, li ha respost: "Tu no ets en aquesta tertúlia per ser el director d''El Mundo', sinó per ser un magnífic periodista".

Segons 'El Confidencial', que avança la informació, Unidad Editorial ha decidit cessar Jiménez i, al seu lloc, l'empresa editora que dirigeix Antonio Fernández Galiano ha decidit apostar per dos veterans de la casa. Pedro García Cuartango, antic responsable d'Opinió, serà el nou director, i Rafael Moyano, exvicedirector, serà la seva mà dreta. La decisió encara ha de ser ratificada pel consell d'administració de l'editora.

El relleu a la direcció del diari ha tingut una àmplia repercussió a Twitter, on Casimiro García-Abadillo, antecessor de Jiménez, ha escrit: "Un altre dia amarg per a 'El Mundo'".

A García-Abadillo s'hi han sumat altres periodistes veterans com Alfonso Rojo o Antonio Burgos.

stats