Mèdia 23/05/2021

'La Vanguardia' acomiada Pilar Rahola

L'articulista salta del diari de Godó al·legant "motius ideològics i polítics"

ARA
1 min
Els analistes polítics
 Són els pares

BarcelonaPilar Rahola ha estat acomiadada de La Vanguardia, on exercia d'articulista diària des del 2009. Segons ha avançat Nació Digital i ha pogut confirmar l'ARA, la decisió se li ha comunicat a través d'un correu electrònic. Rahola, que hauria estat acomiadada per motius econòmics segons el diari, no és el primer articulista de perfil independentista del rotatiu que fan fora en els últims temps i se suma a una llista amb noms com Salvador Cardús, Albert Sánchez Piñol o Xavier Antich. Rahola ha estat escrivint diàriament una columna a la pàgina dos de la secció d'opinió, on va arribar després de la mort de Baltasar Porcel l'any 2009.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"És per motius ideològics i polítics", ha explicat la mateixa Rahola en un tuit on ha afegit: "No. No és el primer intent de fer-me fora. Sí. La decisió ve de dalt de tot i més enllà."

La resposta de Rahola

La sortida de Rahola del diari de Godó el deixa sense un dels referents de l'independentisme, especialment de l'àmbit de Junts, del qual és una veu amb molta influència. Actualment Rahola col·labora al programa de ràdio matinal de Jordi Basté, El món a RAC1, al programa vespertí Tot es mou de TV3 i al programa Preguntes freqüents, també de la cadena pública catalana.

stats