Televisió
Mèdia 27/06/2014

'Verano azul' torna a la graella de TVE aquest estiu

La 2 recuperarà la sèrie els migdies a partir d'aquest dilluns, 19 anys després de l'última emissió

Ara
1 min
Els protagonistes de 'Verano azul'

BarcelonaEl gran clàssic dels estius de Televisió Espanyola tornarà a La 2 després de 19 anys d'absència. El segon canal de la corporació estatal emetrà, a partir de dilluns, la sèrie 'Verano azul'. Els 19 capítols de la producció es podran veure cada migdia, de dilluns a dijous, a les 14.30.

Emesa originàriament entre l'octubre del 1981 i el febrer del 1982, la sèrie va aconseguir un gran èxit i va ser reposada en diverses ocasions durant els estius. Segons informa TVE, l'últim cop que es va emetre a la cadena pública va ser el 1995, tot i que fa dos anys es va poder veure a 13TV. La sèrie s'ha remasteritzat per oferir-la en millors condicions durant aquest estiu.

'Verano azul', creada i dirigida per Antonio Mercero, està protagonitzada per un grup d'amics, la Bea, la Desi, el Javi, el Quique, el Piraña i el Tito, que passen l'estiu a la localitat malaguenya de Nerja. Allà coneixen un noi del poble, el Pancho, i dos adults: la Julia, pintora i el Chanquete, un vell pescador interpretat per Antonio Ferrandis.

stats