Mèdia 04/06/2018

Vince Gilligan, creador de 'Breaking bad', convidat estrella del cinquè Serielizados Fest

El festival se celebrarà del 27 al 30 de setembre al CCCB

Ara
1 min
Vince Gilligan, creador de 'Breaking bad', convidat al cinquè Serielizados Fest

BarcelonaLa cinquena edició del Serielizados Fest, que tindrà lloc del 27 al 30 de setembre al CCCB, ja ha anunciat el primer convidat, Vince Gilligan, el creador de 'Breaking bad'. El director, guionista i productor, que té dos Emmy per la seva sèrie més coneguda, també és al capdavant de 'Better call Saul', l''spin-off' de la ficció protagonitzada per Bryan Cranston.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gilligan participarà en una sessió de preguntes i respostes a càrrec de Toni Garcia Ramon, un format que ja s'ha fet en altres ocasions amb 'showrunners' com Dan Harmon ('Community', 'Rick and Morty') i David Simon ('The Wire').

La presència de Gilligan també servirà perquè el Serielizados Fest reti homenatge a 'Breaking bad' amb motiu del desè aniversari de l'estrena i el cinquè del final. 'Breaking bad' explicava la història d'un professor de química d'un institut que, després de ser diagnosticat amb un càncer de pulmó, s'endinsava en el món criminal per deixar assegurat econòmicament el futur de la seva família. Per això, comença a produir metamfetamines cristal·litzades amb l'ajuda d'un exalumne. En total, 'Breaking bad' va rebré 16 premis Emmy al llarg de la seva història.

stats