Mèdia 01/05/2015

"Visions de Christa Leem", a l''Ara Diumenge'

El fotògraf Josep Gol recupera en un llibre-objecte l’esperit lliure de l’artista del nu que va fascinar la Barcelona dels 70. I també, entrevista de Carles Capdevila al biòleg i activista Xavier Pastor

Ara
1 min
portada ara diumenge 3 maig 2015

BarcelonaLA PORTADA EN PDF

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rere el misteri de Christa Leem. Un llibre-objecte amb 10 fotografies de Josep Gol recorda l’artista del nu que va fascinar la intel·lectualitat de la Barcelona dels 70.

També trobareu a l'ARA Diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a Xavier Pastor, un dels referents de l’ecologisme a Espanya. Com a biòleg marí va treballar més de deu anys a l‘Institut Espanyol d’Oceanografia i s’ha especialitzat en l’anàlisi dels estocs pesquers. Com a activista va iniciar-se al GOB (Grup d’Ornitologia Balear).
  • La tragèdia infantil rere el viral més famós. Osman Sagirili explica com va fer la fotografia de la Hudea, una nena refugiada siriana de quatre anys que es va rendir, aterrida, davant la seva càmera.
  • Aus i 'drones', una convivència sense normes. Les aus i els ‘drones’ han de compartir espai. Els científics demanen regulacions perquè els ocells no s’espantin i s’allunyin dels seus espais naturals o fins i tot morin en xocar.
  • El secret del càncer més resistent. Joan Massagué troba el mecanisme pel qual les cèl·lules cancerígenes es tornen resistents als fàrmacs, una fita que obre camí a nous tractaments.
stats