Hollywood
Mèdia 12/10/2023

Will Smith i Jada Pinkett fa set anys que estan separats en secret

Ho ha explicat l'actriu en una entrevista on revela que no ha estat capaç de divorciar-se

À.G.
2 min
L'acrtiu Jada Pinkett Smith en una imatge d'arxiu.

De cara a la galeria, Will Smith i Jada Pinkett eren una de les parelles de Hollywood més sòlides, carn i ungla. Però ara ella ha revelat que, en realitat, fa set anys que mantenen en secret la seva separació. Ho ha explicat a la cadena televisiva NBC, com a part de la promoció del seu llibre de memòries Worthy. "Suposo que tots dos encara estem atrapats en la nostra fantasia sobre el que creiem que l'altra persona hauria de ser", ha dit. També ha admès que havia pensat en el divorci, però no se'n sentia capaç: "Vaig fer una promesa segons la qual mai hi hauria cap raó per divorciar-nos. Treballarem per superar... el que sigui. I no he estat capaç de trencar aquesta promesa". Casats des del 1997, Pinkett i Smith tenen dos fills. Ell en té un altre, fruit del seu matrimoni amb Sheree Zampino.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Will Smith havia descrit la seva relació com a "matrimoni obert", en una entrevista amb GQ l'any 2021, i havia explicat que se sentien "desafortunats" abans del canvi. "La Jada no ha cregut mai en el matrimoni convencional. A la seva família hi havia membres que mantenien relacions poc convencionals, així que va créixer en un ambient que era molt diferent del meu". L'actor va afegir aleshores: "Ens hem donat confiança i llibertat, amb el convenciment que cadascú ha de trobar el seu camí. I el matrimoni, per a nosaltres, no pot ser una presó".

L'actriu també ha parlat aquests dies per a la revista People, i ha explicat com va viure l'episodi protagonitzat per Smith la nit dels Oscars del 2022, quan va clavar una bufetada al còmic Chris Rock per un acudit sobre l'alopècia d'ella. Segons el seu relat, Pinkett va creure al principi que es tractava d'un gag pactat. "«No pot ser que vagi a pegar-li», vaig pensar. Només quan vaig veure com tornava el Will vaig adonar-me que no era cap escenificació".

stats