Mèdia 13/01/2015

Woody Allen fa el salt a la petita pantalla amb Amazon

El director de cinema crearà la seva primera sèrie, que s'estrenarà en 'streaming' a través del servei Prime Instant Video

Ara
1 min
Woody Allen / Reuters

BarcelonaAmazon ha anunciat el fitxatge de Woody Allen per escriure i dirigir una nova sèrie de televisió per al seu servei de 'streaming'. La companyia ha tancat una temporada sencera de la qual serà la primera incursió d'Allen per a la petita pantalla i que, de moment, es coneix amb el nom d''Untitled Woody Allen Project'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie, amb un número encara indefinit de capítols però de mitja hora de durada cadascun d'ells, es podrà veure a través del servei Prime Instant Video d'Amazon als Estats Units, el Regne Unit i Alemanya.

"Woody Allen és un visionari, ha creat algunes de les millors pel·lícules de tots els temps i és un honor treballar amb ell en la seva primera sèrie de televisió", ha anunciat al respecte Roy Price, vicepresident d'Amazon Studios.

Al seu torn, el director de films com 'Annie Hall' i 'Manhattan', ha manifestat que "no té idees" i que encara no sap "per on començar". "La meva intuïció em diu que Roy Price es penedirà de tot això", ha afegit Allen.

L'anunci del fitxatge d'Allen per part de la companyia arriba només dos dies després que 'Transparent', una sèrie d'Amazon, hagi estat guardonada als Globus d'Or per partida doble. A més de premiar el seu protagonista, Jeffrey Tambor, com el millor actor de comèdia, la sèrie també va ser reconeguda com la millor en aquesta categoria.

stats