Una quinzena de detinguts per haver ofert diners a canvi de sexe almenys a 13 menors a Palma

El fets es remunten a 2018 i 2019, i se'ls ha arrestat per corrupció de menors

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar aquest dimarts 14 persones d'entre 21 i 65 anys acusades de corrupció de menors. Segons la investigació policial, la majoria de les persones arrestades contactaven amb les menors per mantenir-hi relacions sexuals a canvi de diners. Per ara, s'han localitzat 13 víctimes, però el cas continua obert.

L'operatiu policial ha tingut lloc en dues fases. La primera va acabar amb tres noies menors d'edat detingudes aquest agost, acusades d'un delicte de corrupció de menors perquè presumptament s'encarregaven de captar altres menors perquè exercissin la prostitució.

La segona fase va culminar aquest dimecres amb la detenció de 14 adults, 10 homes i 4 dones. Aquestes persones eren les que s'encarregaven de contactar amb menors a través de pàgines web de contactes per a adults amb la finalitat d'explotar-les sexualment.

A més, els agents han pres declaració com a investigats a 6 homes més, també com a presumptes autors d'un delicte de corrupció de menors. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

stats