Successos
Misc 06/10/2023

Cinc adults detinguts per irrompre en un centre de Palma i agredir un nen

El detonant hauria estat una baralla entre el menor agredit i un altre company, que va trucar als seus familiars per avisar-los i aquests es van presentar a l'institut

ARA Balears
1 min
Menors a l'escola

PalmaCinc adults, tots membres d'una mateixa família, han estat detinguts per irrompre en un institut de Can Pastilla, Palma, i agredir un menor i amenaçar-lo el passat dimecres 4 d'octubre. El detonant dels fets va ser una baralla entre l'agredit i un altre company, el qual va trucar als seus familiars després de la brega i aquests van presentar-se al centre educatiu en horari lectiu, tal com ha avançat el Diari de Mallorca. Als detinguts se'ls acusa de ser autors d'un delicte de desordres públics i de lesions.

L'origen de la disputa entre els dos menors hauria estat un fet tan quotidià com que un dels nens va colpejar una pilota al pati que va ferir l'altre. Enfadat, el noi va tornar-s'hi i es va iniciar una baralla entre els dos. Al cap d'una estona, es van presentar al centre cinc familiars del menor ofès, que van localitzar el menor i un d'ells va colpejar-li amb el puny a la cara, fent-lo caure a terra. La circumstància va ser aprofitada per la resta de membres per pegar-li puntades de peu.

En veure la situació, diversos professors van anar a l'auxili de l'alumne, rebent amenaces i algun dels cops que anaven dirigits al menor. En aquest moment, un dels assaltants va intentar evitar que les agressions continuessin i els professors van poder portar al menor a un habitacle separat.

Després d'això, els familiars van fugir del lloc, després d'amenaçar els treballadors de la consergeria perquè els obrissin la porta. Diverses patrulles de la Policia Nacional es van dirigir al lloc i van establir un dispositiu de seguretat que va evitar que es produïssin més aldarulls trobant-se l'ambient dins de la normalitat en aquests moments. 

stats