31/05/2011

Ànims a les pimes que ara emprenen

1 min

Ahir a la nit Pimec donava els premis 2011 i ens van atorgar el de millor treball periodístic. Moltes gràcies, fa molta il·lusió. Però molta. Van reconèixer la feina del suplement Emprenem , que ha gestat i lidera en Manel Manchón amb l'equip d'Economia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Al sopar m'hi vaig trobar com a casa. Som això, un projecte emprenedor, que vol construir, que vol explicar les bones notícies de l'empresa del país, i que sap que en temps difícils, més que mai, la il·lusió, la imaginació, la constància i les ganes de ser diferents tenen premi. Nosaltres el vam tenir ahir, i el president Mas me'l va donar dient-me, a cau d'orella: "Caram, això és arribar i moldre". Té raó, per això encara estem més agraïts. A la meva taula, plena de petits i mitjans empresaris del Bages, vaig notar que les iniciatives noves en temps de crisi encomanen un entusiasme que ens fa falta a tots. Fins i tot vaig guanyar un nou subscriptor. Era un sopar d'empresaris, tothom parlava clar, no tant de la crisi, sinó de mesures concretes. Més crèdit i avals (Mas ho va prometre), que no s'hagi de pagar l'IVA de les factures fins que no les cobres i, sobretot, sortir de l'espiral dels mesos que es triga a cobrar .

El nostre agraïment pel premi serà servir el teixit empresarial difonent històries d'èxit i denunciant les traves que provoquen el fracàs. Als que ara empreneu, de part dels que ARA Emprenem , ànims.

stats