02/01/2011

Hipermerc'art

2 min

Una bona manera de començar l'any és comprar art si l'economia familiar encara ho permet. Avui se celebra la 27a edició de l'Hipemerc'art a la Sala Vinçon, al Passeig de Gràcia de Barcelona. És una manera diferent de veure i comprar art, passejant tranquil·lament per aquesta coneguda botiga. Malgrat la crisi econòmica, es poden trobar obres a preus assequibles. La Sala Vinçon aplega pintura, fotografia i escultura d'artistes diversos gairebé per a totes les butxaques. Aquest any la mostra acull obres d'artistes de renom com Perico Pastor, Jordi Pintó, De Val i TV Boy .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

T ot i que fins dijous al migdia la jornada va estar a l'aire per la lluita entre l'AFE i la LFP -sindical i patronal-, l'Audiència Nacional es va rentar les mans en aquest conflicte i els partits es disputaran en el dia i l'hora previstos. Així, el Barça estrenarà l'any futbolístic avui enfrontant-se al Llevant al Camp Nou (18 h, GolT i C+ Liga), i l'Espanyol ho farà unes hores més tard (22 h, TV3 i La Sexta) a Mestalla contra el València. Pep Guardiola haurà d'afrontar el partit amb tres baixes importants a l'onze inicial com són les de Messi -el de Santpedor li va donar un permís especial per allargar les vacances-, i Piqué i Puyol al centre de la defensa. Piqué està sancionat perquè va veure la cinquena groga contra l'Espanyol, i Puyol es va fer una petita lesió muscular jugant amb Catalunya. Pel que fa a l'Espanyol, a banda que Javi Chica podria jugar el seu partit número cent amb l'equip, periquitos i xes es disputaran la quarta plaça de la lliga, un premi prou dolç.

E ls estudis demoscòpics que marquen una victòria del PP sobre el PSOE són ja una bona col·lecció. Però el que publica avui el diari El Mundo pot marcar una línia força gruixuda en el camí de la política espanyola cap a les eleccions del (o previstes per al) 2012. L'enquesta del rotatiu madrileny assenyala un avantatge dels populars inèdit en l'actual període de democràcia a l'Estat: mai el partit de l'oposició havia avantatjat el del govern en un 18,4% en intenció de vot. L'enquesta s'ha fet abans de les últimes mesures d'estalvi de Zapatero, que l'ARA ja qualificava com a immolació del president espanyol.

stats