11/02/2022

Els ex a Tinder

2 min

S’han separat i han decidit de ser ells, i no els fills, els que vagin canviant de pis. Els nens no. Els nens viuran sempre a la casa on han crescut. Ella, de moment, no es vol apuntar a Tinder. Però els amics l’esperonen: “Nena, nena, ni que sigui per provar, no et compromet una cita...” I al final s’hi apunta, perquè ara, amb tot això de la pandèmia, on has de trobar parella? A l’oci nocturn? Ja no s’hi veu, ella, a l’oci nocturn. I als museus tots els homes van sempre acompanyats. La foto que tria és una, justament, on surt al costat d’ell, de l’ex, en un casament, però la retalla. Com que amb la tecnologia no s’hi entén, de vegades fa match a homes que no voldria.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ella i l’ex van parlant, cordials, quan fan el canvi de casa. Ell va tenint cites. Ella, de moment, no n’ha tingut cap, i això que hi ha molts homes que n'hi proposen. Ella li explica la incomoditat de viure amb la seva mare, que la tracta com si fos una criatura. A ell li passa el mateix amb els seus pares. Ha de dormir a l’habitació de quan era petit, a la llitera de sota. Però és el que hi ha. Paguen la hipoteca del pis i no es poden permetre res més. No són l’Urdangarin i la Cristina, ells.

Aquest vespre ell repassa les fotos de Tinder. Hi ha una mestra, molt esportista i amant de la natura, no fumadora, que li sembla atractiva. Match. Hi ha una empresària (ves a saber què vol dir), al·lèrgica als gats, a qui li agrada, sobretot, viatjar i gaudir dels plaers de la vida, que tampoc no està malament. Match. Una separada amb una filla, cambrera, molt amant de cuinar, que busca un home que es cuidi. Aquest no és ell. Caram! De cop es troba la foto de la seva ex. La foto del casament dels Girbau. Diu que li agrada la natura (mentida) i els plaers de la vida (no tots), que és ordenada (cert) i amant dels llibres i el teatre (molt cert). Està guapa a la foto. Li posa match.

Empar Moliner és escriptora
stats