País Valencià 09/03/2021

À Punt renova la seva web

El canal també prepara la millora de la seva aplicació mòbil, que s'estrenarà aquesta primavera

1 min
Nova web d'À Punt

ValènciaÀ Punt continua sumant canvis i a la incorporació a la plataforma Bon Dia TV, que va avançar l'ARA ara fa poc menys de dues setmanes, aquest dimarts s'hi ha sumat la renovació de la seva web. Tot i que el nou portal encara es troba en proves i la cadena no ha emès cap comunicat per difondre l'estrena, els usuaris ja poden gaudir de la nova web. Es compleix així un dels primers encàrrecs del director general de la radiotelevisió valenciana, Alfred Costa, que el mateix dia de la seva designació a les Corts Valencianes va reconèixer als mitjans de comunicació que una de les primeres feines que calia fer era adaptar el portal perquè potenciés la visibilitat i l'accés dels continguts audiovisuals.

Des de la cadena han explicat a l'ARA que la presentació de la nova web es durà a terme en breu, un cop s'hagin resolt tots els problemes que habitualment apareixen en aquest tipus de renovacions. També caldrà esperar per a l'estrena de la nova versió de l'aplicació mòbil, que el canal espera implantar "aquesta primavera".

L'empresa responsable de la renovació de la web d'À Punt és Bitban Technologies, que el passat mes d'abril va guanyar el concurs convocat per la cadena. El cost del contracte s'elevava fins als 309.760 euros i situava com a principal objectiu "optimitzar la usabilitat, l'accessibilitat i la gestió dels continguts, posant el focus en una aposta per la informació i el contingut audiovisual".

stats