País Valencià 13/09/2013

La veu d'Al Tall s'apagarà definitivament el 18 d'octubre a València

La formació valenciana oferirà el seu últim concert al Palau de Congressos de la ciutat

Salvador Almenar
1 min

ValènciaEl grup Al Tall ha anunciat aquest divendres que s'acomiadarà definitivament dels escenaris amb un concert el proper dia 18 d'octubre al Palau de Congressos de València. Aquesta serà l'última vegada que la formació pugi a un escenari després de 38 anys de trajectòria musical, que l'han convertida en el principal referent de la música en valencià.

El concert se celebrarà tot just un any després que el grup valencià anunciés el seu comiat i servirà com a punt final a un any en què han estat molts els concerts que la banda ha realitzat per dir adéu al seu gran nombre de seguidors, tant a Catalunya com al País Valencià.

Des d'avui mateix es poden comprar les entrades per aquest concert en el qual estaran acompanyats de molts amics i músics que no es volen perdre aquesta actuació. Manolo Miralles, un dels membres fundadors d'Al Tall, ha anunciat en roda de premsa alguns dels noms que els acompanyaran sobre l'escenari. A falta de confirmar-ne alguns altres, Miralles ha explicat que Rafa Xambó, Pau Alabajos i Miquel Gil hi seran al Palau de Congressos.

L'altre dels membres fundadors del grup, Vicent Torrent, ha dit que amb aquest concert donen "per tancat" el seu cicle sota el segell 'Al Tall'. Tanmateix ha agraït a "tantes" persones que han col·laborat "durant dècades" amb la formació i a les entitats "que s'han involucrat en buscar fórmules per poder celebrar aquest concert de comiat". "Portem un any de comiat i hem viscut un any de cine. Això ens ha calmat el vertigen de deixar-ho", ha assegurat Torrent, qui també ha dit, però, que ha arribat el moment que Al Tall "es jubili com a col·lectiu".

stats