País Valencià 13/11/2013

El vicepresident valencià obre la possibilitat a cedir a altres mitjans les funcions que compleix RTVV

José Ciscar diu que ara el govern valencià està centrat a resoldre el tancament i que estudiaran qualsevol altra opció en un futur

Europa Press
1 min

ValènciaEl vicepresident del govern valencià, José Ciscar, ha estat preguntat altre cop aquest dimecres pel futur una vegada es tanqui Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i no ha descartat que el Consell busqui una solució perquè les funcions de l'ens públic quedin preservades.

Així, Ciscar ha dit que "en aquests moments el Consell està centrat a resoldre la situació actual i no es planteja el futur", però tot i això ha assenyalat que el govern d'Alberto Fabra és que "RTVV compleix unes funcions i cal preservar-les ja sigui a través d'altres mitjans de comunicació o d'altres alternatives, que n'hi haurà".

Després d'obrir la porta a una possible externalització del servei que fins que cessin les emissions cobreix Radiotelevisió Valenciana, Ciscar ha estat preguntat per quines podrien ser les alternatives. "Som conscients de la funció de la RTVV sobre la informació en valencià, però no és l'única televisió que ho està fent, hi ha altres mitjans públics i privats, i el que s'hagi de veure en el futur ja es veurà", ha assenyalat.

Ciscar ha explicat que des del Consell es vol que els valencians "tinguin les màximes garanties dins del món audiovisual per poder tenir tota la informació que necessitin de la Comunitat [Valenciana]".

El vicepresident del govern valencià ha fet aquestes declaracions després d'impartir una conferència al Fòrum Europa Tribuna Mediterrània celebrat aquest dimecres a València. Aquesta tarda, però, Ciscar haurà de donar més explicacions sobre el tancament de RTVV, ja que compareixerà a les Corts Valencianes, a petició pròpia, per explicar els motius d'aquesta decisió.

stats