País Valencià 18/07/2013

El consell de ministres licitarà demà el tram del corredor mediterrani entre València i Almussafes

La ministra de Foment, Ana Pastor, ho ha anunciat aquest dijous durant la jornada sobre la Marca Espanya celebrada a València

Acn
1 min

ValènciaLa ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat aquest dijous que el consell de ministres autoritzarà aquest divendres la licitació de la implantació del tercer carril del corredor mediterrani en el tram que uneix la factoria Ford d'Almussafes amb l'estació de la Font de Sant Lluís a València. Pastor ha assenyalat que aquestes obres suposen una inversió de més de vint milions d'euros.

Amb aquesta inversió, que es licitarà a través d'Adif, es connectarà la factoria Ford, a Almussafes, amb el futur corredor mediterrani. Així, les infraestructures seran aptes per a la circulació de trens de mercaderies de 750 metres de llarg pel corredor mediterrani, que compaginarà tràfic de viatgers i de mercaderies.

La titular de Foment ha assegurat que es tracta d'una "molt bona notícia", alhora que ha assegurat que el govern espanyol continua treballant perquè el corredor mediterrani sigui una realitat. Segons Pastor, la construcció del corredor mediterrani segueix els terminis que va establir l'executiu de Mariano Rajoy per complir amb els seus compromisos.

stats