País Valencià 25/05/2017

La nova radiotelevisió valenciana tindrà una plantilla de 469 treballadors

La proposta necessita el vistiplau de la direcció general de Pressupostos i la del Sector Públic

Daniel Martín
1 min
El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació s'ha reunit a les instal·lacions de l'antic Canal 9.

ValènciaEl Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest dijous una plantilla inicial de 469 treballadors per a la nova radiotelevisió valenciana que se sumaran als 31 treballadors que ja es van aprovar ara fa uns mesos i que pertanyen íntegrament a l'àmbit administratiu.

La proposta, a la qual ha tingut accés l'agència Europa Press, contempla un equip amb 10 auxiliars administratius, 89 redactors/periodistes, 39 redactors d'audiovisual en anglès, 10 SEO mànager, 27 periodistes esportius i 18 per al mateix lloc però amb coneixement en anglès, tres analistes de xarxes socials, quatre meteoròlegs, nou assessors lingüístics i sis grafistes.

Així mateix, inclou set llocs de realitzador, 12 d'ajudant de realització, 30 operadors de càmera i muntadors, 25 llocs de treball per a operadors de so i control i quatre per a treballs en il·luminació, entre altres.

Aquesta proposta de plantilla de 469 empleats haurà d'obtenir el vistiplau de la direcció general de Pressupostos i el de la del Sector Públic. Així mateix, ara s'inicia la negociació amb els sindicats del sector públic.

stats