El líder del PP valencià: "Deixin ja descansar en pau Rita Barberá"

Carlos Mazón ha respost a les crítiques a l'exalcaldessa arran del processament dels seus excol·laboradors per blanqueig de capitals

Ara
1 min
Carlos Mazón, president de la Diputació d'Alacant i candidat a liderar el partit al País Valencià

ValènciaEl president del Partit Popular del País Valencià, Carlos Mazón, ha reclamat a la resta de formacions polítiques que "deixin ja descansar en pau Rita Barberá". D'aquesta manera ha volgut sortir al pas de les crítiques dels últims dies a la gestió de l'exalcaldessa de València, incrementades arran del processament de 49 regidors i assessors de l'Ajuntament de València per presumpte blanqueig de capitals en les eleccions municipals del 2015.

En declaracions als periodistes a l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández amb motiu de la celebració del I Fòrum de Connectivitat Costa Blanca: Reptes i oportunitats d'aeroports i destinacions, el líder conservador ha afirmat que veu "moltes ganes aquests dies d'embrutar" la figura de l'exalcaldessa de València, i ha dit que no ho tolerarà.

"Continuaré defensant amb orgull el que va significar la seva persona per a la ciutat de València i per al Partit Popular", ha afegit Mazón, que ha explicat que està "fart d'aquesta campanya contra la memòria" de la dirigent popular. Segons Mazón, les crítiques no aconseguiran que els conservadors s'avergonyeixin de Rita Barberá. "Jo estic molt orgullós de la seva gestió. Ha sigut l'alcaldessa de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha sigut l'alcaldessa de la Copa de l'Amèrica i de la València que tenim avui. Ha sigut la millor alcaldessa de la història de la ciutat de València", ha emfatitzat.

"Com més ataquen i assenyalen amb el dit, els que potser tenen més a amagar i tapar, es trobaran amb un PP que defensa tots els dies i cada dia més Rita Barberá perquè ens sentim molt orgullosos de la València que va construir", ha conclòs.

stats