País Valencià 09/07/2013

Imputen un altre ex alt càrrec de la Generalitat Valenciana per contractar empreses de la Gürtel

Paula de Cubas va ser assessora de premsa de l'exvicepresident Víctor Campos i després va ocupar el mateix càrrec a les conselleries d'Indústria i Turisme

Ara
1 min

ValènciaEl jutge instructor del cas Gürtel valencià ha decidit imputar un altre ex alt càrrec de la Generalitat Valenciana en el marc de la peça separada número cinc. El magistrat ha citat a declarar en qualitat d'imputada Paula de Cubas, exassessora de premsa de l'exvicepresident Víctor Campos i, més tard, de les conselleries d'Indústria i Turisme. Aquesta peça, de les sis que conformen el cas, investiga suposats delictes de prevaricació en la contractació amb l'empresa Orange Market.

De Cubas haurà d'anar a declarar davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià el pròxim 23 de juliol. Abans, concretament, demà, hauran de comparèixer al tribunal en qualitat d'imputats el diputat popular David Serra i l'ex alt càrrec de la conselleria d'Esports i exatleta Niurka Montalvo.

Serra és diputat autonòmic del PP i actualment està imputat en altres dues peces separades d'aquest mateix cas que investiguen suposats delictes electorals del PP durant el 2007 i el 2008, anys en què va ocupar el càrrec de vicesecretari dels populars valencians. La seva declaració com a imputat de demà té relació amb les contractacions relacionades amb l'Open de Tenis 2006 que va organitzar la conselleria de Cultura, Educació i Esport amb societats de la trama Gürtel.

Per la seva banda, Niurka Montalvo ha estat citada pels mateixos contractes de l'Open de Tenis, però en l'edició del 2007, i els subscrits per a la presentació del Circuit Europeu de Golf 2008, anys en els quals va ocupar el càrrec de secretària autonòmica d'Esport.

stats