País Valencià 05/11/2015

Compromís i Podem acorden que el nom de la candidatura per a les generals sigui 'Compromís-Podemos-És el moment'

Salva Almenar
1 min
El secretari general de Podem, Antonio Montiel, junt a portaveu de Compromís, Mònica Oltra, en una imatge d'arxiu. / EFE

ValènciaCompromís i Podem han apurat les últimes hores per tancar l'acord electorals que els permetrà presentar-se junts a les eleccions generals del 20 de desembre. Després que Esquerra Unida hagi rebutjat aquesta tarda anar amb aquesta plataforma que formaran tots dos partits, Compromís i Podem han estat debatent aspectes formals de la coalició electoral com el seu nom o el logo. En aquest sentit, al formació d'Enric Morera i Mònica Oltra i el partit d'Antonio Montiel han decidit que el nom de la candidatura sigui: 'Compromís-Podemos-És el moment'.

Per la seva banda, el Bloc celebrarà des de les 07:00 hores i fins les 13:00 hores d'aquest divendres un Consell Nacional telemàtic per ratificar els acords amb els quals ha arribat en el si de Compromís i amb Podem de cara als comicis espanyols del dia 20 de desembre. I és que avui divendres és l'últim dia per registrar les candidatures en la Junta Electoral. Abans, a les 13:00 hores Compromís i Podem formalitzaran l'acord en un notari a València.

stats