País Valencià 28/06/2013

El TSJ valencià ordena que s'investiguin els fets denunciats i atribuïts al diputat del PP Ricardo Costa

El tribunal va assumir dimarts passat la competència per investigar una denúncia per prevaricació, tràfic d'influències i suborn contra el dirigent del PP valencià

Acn
1 min

ValènciaEl jutge de la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, Juan Climent, ha sol·licitat a la policia judicial que procedeixi a efectuar les diligències necessàries per esclarir els fets denunciats per un particular contra el diputat del PP a les Corts Valencianes Ricardo Costa per possibles delictes de prevaricació, suborn i tràfic d'influències.

Segons ha fet públic el TSJ valencià en un comunicat, el jutge trasllada la denúncia, interposada contra Costa i contra l'empresari Gabriel Batalla, i demana ser informat de les circumstàncies i naturalesa dels fets denunciats i la persona o persones que hagin pogut participar en els mateixos. El TSJ va assumir dimarts la competència per investigar aquesta denúncia remesa pel jutjat d'instrucció número 5 de València i que va ser interposada davant la Fiscalia de Castelló.

La denúncia va ser presentada per un particular i va ser presentada davant la Fiscalia de Castelló i remesa al jutjat d'instrucció número 3 de Castelló de la Plana. Com que els fets que es denuncien haurien ocorregut a València, el jutjat castellonenc va remetre la causa al deganat de València i aquest al TSJ, per la condició d'aforat de Costa.

Ricardo Costa també està actualment imputat en la branca del Gürtel que encara s'investiga al TSJ valencià referent al presumpte finançament irregular del PP valencià.

stats