País Valencià 17/03/2022

Desarticulada al País Valencià una secta en què es cometien abusos sexuals

S'han detingut quatre homes i cinc dones que residien en un mas a Vistabella del Maestrat

Ara
1 min
Agents de la Policia Nacional

ValènciaLa Policia Nacional ha detingut nou persones per la seva suposada relació amb una secta ubicada en un mas a Vistabella del Maestrat (Alcalatén), una localitat situada al nord del País Valencià, i en la qual presumptament s'haurien comès abusos sexuals.

Fonts coneixedores de la investigació han confirmat a l'agència Europa Press l'existència de la investigació, avançada aquest dijous pel diari Levante. Segons les fonts citades per aquest diari, la secta hauria infringit als seus adeptes abusos sexuals, tant a adults com a menors. A més, hauria acumulat un destacat patrimoni que els investigadors encara estan quantificant.

De moment, han quedat detinguts quatre homes i cinc dones, entre els quals figura el presumpte líder de la trama, un home de 64 anys. Les detencions es van dur a terme dimarts passat, malgrat que la investigació va començar ara fa més d'un any.

Tot i que el mas està ubicat a entre 5 i 6 quilòmetres del petit municipi i en un paratge aïllat, els veïns de la muntanyenca localitat sí que tenien constància de la presència de les persones ara detingudes, ja que en algunes ocasions les havien vist a la població. Amb tot, i segons les mateixes fonts, els nouvinguts no tenien pràcticament relació amb els veïns, entre els quals es comentava que al mas s'havia instal·lat "algun tipus de comuna".

stats