País Valencià 09/05/2013

La policia deté la mare que dilluns va deixar abandonats els seus dos fills a un col·legi de València

La Generalitat Valenciana també ha assumit la tutela del tercer fill de la dona, un nadó de 5 mesos. La policia creu que la parella de la dona és l'inductor de l'abandonament

Efe
1 min

ValènciaLa policia ha detingut avui a València una dona i un home com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament de menors, després que dilluns passat la dona va deixar, presumptament, dos dels seus fills abandonats al col·legi. Els menors, de 5 i 9 anys, estan actualment a un centre d'acollida de menors i la Generalitat Valenciana s'ha fet càrrec de la tutela dels nens.

Segons que han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de València, la dona, de 24 anys i origen cubà, és mare de tres fills: dos de 9 i 5 anys, i un bebè de 5 mesos. Avui, la conselleria de Benestar Social també ha assumit la tutela del bebè, que ha quedat igualment ingressat en un centre tutelat de menors.

L'home detingut, de 37 anys i d'origen romanès, és la parella sentimental de la dona i pare del més petit dels nens. Segons les mateixes fonts policials, l'home es considera el presumpte inductor del delicte d'abandonament dels dos nens grans dilluns passat.

L'abandonament dels dos menors de 5 i 9 anys es va produir dilluns, quan la mare no va anar a buscar els dos fills de l'escola. Aquell mateix dia, la Generalitat Valenciana va decidir intervenir per decretar la situació de desemparament i ingressar els menors en un centre tutelat.

stats