País Valencià 18/07/2018

Elaboren una cançó per commemorar el centenari del València CF

El grup Tardor ha publicat avui el videoclip 'És això el que ens fa grans'

Ara
1 min

ValènciaEl 18 de març del 2019 el València CF farà cent anys. Un centenari que ha propiciat iniciatives del mateix club, que ha triat un equipació especial recuperant els pantalons blancs, tal com reflectien els seus estatuts fundacionals, i també ha esperonat els seus aficionats. Un exemple és el grup Tardor, que ha elaborat la cançó amb vocació d'himne 'És això el que ens fa grans' i que aquest matí ha fet pública a les xarxes socials.

La cançó, que ha rebut una gran acollida a la xarxa amb nombroses felicitacions i repiulades, evoca amb to solemne la forta identificació que senten molts valencians amb l'equip blanc-i-negre, i la idiosincràsia d'una institució que ha aconseguit importants èxits, fregant amb els dits en dues ocasions la victòria a la final de la Lliga de Campions. També destaca el compromís de certs futbolistes amb el club, rebutjant grans ofertes dels equips més rics del continent.

En el videoclip que també ha difós Tardor es rememoren alguns dels gran èxits del València CF i es fa un repàs dels seus jugadors més destacats, tant els de l'última època com els dels inicis del club. Hi apareixen Fernando Gómez Colomer, Antoni Puchades, Claudio 'el Piojo' López, Gaizka Mendieta i el màxim referent de la institució, Mario Kempes, entre d'altres.

stats