País Valencià 20/02/2017

Empar Marco, Salvador Enguix o Josep Ramon Lluch: un dels tres serà el director de la nova radiotelevisió valenciana

El consell rector de l'ens entrevistarà els corresponsals de TV3 i 'La Vanguardia' al País Valencià i el productor televisiu per triar el nou director

Europa Press
1 min
El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació s'ha reunit a les instal·lacions de l'antic Canal 9.

ValènciaEl consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova radiotelevisió pública autonòmica, ha triat aquest diumenge els tres finalistes que optaran a ocupar la direcció general de l'ens. Els seleccionats són els periodistes Josep Ramón Lluch, Empar Marco i Salvador Enguix, els tres lligats a l'antiga Radiotelevisió Valenciana (RTVV), segons han informat fonts de Presidència de la Generalitat.

Han estat triats entre un total de 16 aspirants durant la reunió que ha mantingut durant tota la jornada el consell rector de la CVMC al centre de produccions de Burjassot.

Josep Ramon Lluch és també productor i editor, i va treballar a l'extinta RTVV com a locutor de Ràdio 9 i presentador de Canal 9. Empar Marco és corresponsal a València de TV3 i també va treballar com a lingüista per a RTVV. Salvador Enguix treballa actualment com a delegat de 'La Vanguardia' al País Valencià i va ser delegat de Canal 9 a Alacant.

Els triats se sotmetran durant les properes setmanes a la corresponent entrevista, que suposa un 10% de la valoració que acumulen al llarg de tot el procés de selecció. El que obtingui una puntuació millor serà nomenat director general de la nova CVMC.

stats