País Valencià 27/05/2013

Expedienten el policia local que va apunyalar un extreballador de Bankia a València

El regidor de Seguretat Ciutadana de València, Miquel Domínguez, explica que l'agent estava "actualment en actiu", tot i que tenia l'arma reglamentària retirada

Efe
1 min

ValènciaLa Policia Local de València ha obert un expedient a l'agent de 39 anys detingut a la ciutat per l'apunyalament, relacionat amb un tema de preferents, a un empleat de Bankia prejubilat, que es troba ingressat a l'hospital La Fe, estable dins de la gravetat.

Segons ha manifestat als mitjans de comunicació el regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament, Miquel Domínguez, el policia ha estat intermitentment de baixa per depressió durant els últims anys "però actualment estava en actiu", tot i que amb l'arma reglamentària retirada. L'expedient obert comporta la suspensió d'ocupació i sou i evolucionarà segons el que conclogui la investigació policial, ha concretat Domínguez.

L'arrestat va clavar, presumptament, fins a quatre punyalades a la víctima, un empleat d'una oficina de Bankia situada a la ciutat de València "en jubilació des de l'octubre del 2011, abans que esclatés l'afer de les preferents", segons han confirmat a EFE des del departament de Comunicació d'aquesta entitat bancària.

stats