País Valencià 26/04/2013

El govern valencià deixa en mans de les Corts la decisió de retirar l'exposició sobre l'Estatut

El vicepresident José Ciscar assenyala que la mostra reflecteix un moment històric "determinat" però no les "senyes d'identitat actuals recollides a l'Estatut"

Ara
1 min

ValènciaLa polèmica exposició inaugurada ahir a les Corts Valencianes que commemora l'aniversari de l'Estatut d'Autonomia ha estat un dels temes destacats en al roda de premsa posterior a la reunió setmanal del govern valencià celebrada avui a Benidorm. Així, el vicepresident i portaveu del Consell, José Ciscar, ha dit que la mostra "correspon a un moment històric determinat", però que en cap cas reflecteix les "senyes d'identitat actuals recollides a l'Estatut".

En ser preguntat per la conveniència o no de retirar l'exposició Nosaltres. 30 anys de l'Estatut d'Autonomia, la qual va aixecar ahir moltes crítiques entre els diputats del PP per mostrar senyeres "quatribarrades" i cartells al·lusius al País Valencià, Ciscar ha assenyalat que ha de ser el parlament valencià l'encarregat de prendre eixa decisió. En to cas, Ciscar ha dit que el govern valencià està "segur" que les Corts Valencianes "prendran la millor decisió".

Però, per les paraules del vicepresident, sembla que al govern valencià no ha molestat tant la mostra com en el si del grup parlamentari. "És una exposició històrica i que se cenyís a un moment històric molt determinat, no és un reflex de tota la històrica autonòmica sinó d'una part molt concreta i ja superada i en cap cas és reflex ni les senyes d'identitat actual recollides a l'Estatut ni de la situació actual", ha assenyalat Ciscar.

stats