País Valencià 29/11/2012

Les farmàcies valencianes desconvoquen la vaga i accepten el pla de pagaments del govern de Fabra

Durant els dinou dies que ha durat la vaga, la majoria dels farmacèutics han tancat els seus negocis per protestar pels impagaments de la Generalitat Valenciana

Efe
1 min
Divendres les farmàcies obriran amb normalitat / BRUQUE / EFE

ValènciaLes farmàcies del País Valencià tornaran demà a la normalitat després de dinou dies de vaga indefinida. Els farmacèutics valencians han protestat durant tres setmanes pels impagaments de la Generalitat Valenciana amb aquest col·lectiu, però aquesta nit han acceptat el calendari de pagaments proposat pel govern valencià per liquidar el deute i han decidit posar fi a una vaga secundada de manera massiva.

Així ho han confirmat a EFE fonts del Col·legi de Farmacèutics de València després de les assemblees celebrades a última hora d'aquesta tarda a València, Alacant i Castelló. En el cas de la capital valenciana, la proposta de desconvocar la vaga indefinida que es mantenia des del passat dia 5 ha estat recolzada per 721 dels 768 col·legiats assistents.

El calendari de pagaments lliurat ahir als farmacèutics serà aprovat demà divendres al ple del govern valencià. En aquest document, l'administració es comprometia a fer servir el fons de liquiditat autonòmic per reduir el deute amb l'objectiu d'estar al corrent de pagament al mes de març de 2013. El document fa constar literalment que la Generalitat Valenciana està "compromesa amb una solució efectiva als retards".

stats